Otthonod illata

Az otthonod illata legyen meghitt, erőt és gyengédséget sugárzó, nyugtató, energetizáló, friss és egészséges, üde és természetes. A kellemetlen szagokat semlegesíti, a kellemeseket érvényesíti.

Az otthona illatát alakítsa most az elképzelései szerint. A lakásparfüm egy elegáns asztali dísz, amely egyenletesen, folyamatosan, és diszkréten osztja szét az illatát a lakásban. Az aromaolaj kiválasztásával Ön határozza meg a továbbiakban az otthona illatát! A rostpálcák a hosszanti hornyokkal garantálják az egyenletes párologtatást 2-4 hónapig.

Frissesség

Ünnepélyesség, vidámság és gyönyör, mosollyal, bolondozással, víg kedély, tisztaság, frissesség,

Mediterrán

Romantikus, gyümölcsös, délies,

Keleties

keleti misztérium, ámbra, muskátli, tömjén, vanília

Citrusos

ételek, italok, citrom, barack, virágok

Bohém természet

fa, kumarin, rum, dohány, üröm, zsálya, pézsma, méz,

Gyömölcsös

magnólia, alma, dinnye, jázmin, vetiver, cédrus

Otthonod illata termék formájában

Nézze meg az Otthonod illata termékeinket, és válassza ki kedvencét!

Lakásparfüm és a szellőztetés

A kellemetlen szagok ellen, és a friss levegő érdekében szellőztetünk. Az "ózondús" levegőre szükségünk is van, és ezt a szokást őrizzük is meg.

Mikor hasznos a lakásparfüm?

A lakásparfüm nem a szellőztetés helyett van. Akkor is szellőztessünk, ha van illatosítónk a lakásban. Nem nyomja el az erős szaghatásokat, nem arra találták ki.

Zárt terek alapillatának beállítása

Ablaktalan helységek, vagy rosszul szellőző sarkok, beugrók terek alapillatának beállítására egy könnyen használható módszer a lakásparfüm.

Gépi szellőztetéssel ellátott terek

Nyári kánikulában és téli vad hidegben nincs lehetőségünk arra, hogy hosszasan cseréljük a levegőt belső és a külső tér között. A fűtő és a hűtőeszközök működése - az épületgépészet megoldásai - nem minden esetben biztosítanak megfelelő érzetű légcserét. Az energiatakarékosság, és a gépi levegő javításához is megfelelő megoldás a lakásparfüm, és máris kész az otthonod illata.

Új hangulat

A lakásillatosító meghozza a hangulatot, feleleveníti az emlékeket, egy virágmező, egy gyümölcskosár, egy frissen sült sütemény, egy kedvenc étel. Amikor nincs lehetőségünk télen egy friss virágos rét virágai által megadni a szoba illatát, használjuk a lakásparfümöt. Nem erőszakos, nem tolakodó az illattal, hanem folyamatosan adagolva "állítja be" a kellemes aromát a térben.