Lakberendezőnk – lakberendezünk

Munkatársaink segítenek az Önnek leginkább megfelelő függöny vagy bútorszövet kiválasztásában és a szükséges anyagmennyiség kiszámításában. A számítási tudnivalókról alapvető információkat oldalunkon is megtalál itt:

 

Forduljon bizalommal üzletünkben dolgozó kollégáinkhoz, akik sok-sok éves tapasztalatukat és tudásukat szívesen megosztják Önnel.

 

Amennyiben komplexebb lakberendezési tanácsra van szüksége úgy mint a színek, minták, struktúrák és berendezési tárgyak összehangolása, illetve az Önnek legmegfelelőbb stílus és legpraktikusabb enteriőr megtervezése lenne a feladat, kérje Müller Edit lakberendezőnk tanácsát.

 

Tervezzünk és kíméljük meg magunkat az utólagos bosszankodástól! A tervezgetéskor jelentéktelenek tűnő dolgok, amelyek sokszor csak használat közben derülnek ki, később napi szinten bosszantóvá válhatnak.

Miért jó lakberendezőhöz fordulni ?

Ha a célszerűségre törekvő tudatos tervezés párosul a jól megválasztott stílussal az eredmény nem maradhat el és minden nap abba az igazi otthonba térhetünk haza, ahol a pihenés, harmónia és feltöltődés vár.
Ha úgy érezzük, hogy se időnk, se energiánk, se késztetésük és készségünk sincs a komplex tervezéshez forduljunk szakemberhez. A festék, a burkolatok, a bútorok, a világítótestek, függönyök és még nem is gondolnánk előre mennyi “apróság” kiválasztása és beszerzése végtelennek tűnő, komoly de mindenképpen felesleges stressz forrásává válhat. Ide is illik a közhely, - s mint minden közhely ez is nagy igazságot tartalmaz - miszerint:  Az idő pénz!

Íme néhány példa fontossági sorrend és a teljesség igénye nélkül:
- főzés gyakoriságától függően a konyha és hálószoba nem megoldott térkapcsolata is okozhat kellemetlenséget
- konnektorok csatlakozók helyének meghatározása
- világítás és az alternatívák megtervezése
- házi kedvenc és életterének kialakítása
- szeparálási lehetőség pihenni vágyó családtagnak, vendégnek
- nem tudunk hova teregetni
- vasalás és vasalódeszka tárolása
- hova tegyem a porszívót és a felmosó vödröt , hogy kéznél legyen, de nem szem előtt

Ne sajnáljuk magunktól és családunktól az első gondolatként talán luxusnak tűnő megoldást és forduljunk lakberendezőhöz!

Bízzunk meg benne, osszuk meg vele elképzeléseinket, elvárásainkat, ne csodálkozzunk rajta, ha szokásainkról, életmódunkról érdeklődik, hiszen annak a terét kell megterveznie. Tudnia kell, ha van egy kedvenc nagymama komód amitől nem tudunk megválni, vagy, hogy a férj hallani sem akar a virágmintás függönyökről. Ugyanakkor látványterveken szemléltetni tudja az adott tér és kapcsolatainak különbségét, attól függően milyen színeket, mintákat, berendezési tárgyakat használunk fel. A tervezés és megvalósítás során is folyamatosan kommunikáljunk, kérjünk véleményt és véleményezzünk is a siker érdekében.