Műbőr választék

műbőr mintasálak banner

Műbőr választék, amiből a speciális műbőr webáruházunkban hozzuk ki a maximumot : https://mubor.hu

Műbőr választék bemutatása

kárpit műbőr - műbőr bútor

Bútorkárpitok, ágyfejvégek, kanapék és ülőgarnitúrák, puffok, ajtó- és fiókborítások készítéséhez kiváló minőségű anyagok. Kopásállóságban, színben, és műbőr felületének mintázatban is hatalmas a választék.

Kültéri, autós, motoros, hajós műbőr

UV álló, az időjárás viszontagságainak is ellenálló – hidegtűrő – kültérre és beltérre egyaránt alkalmas műbőrök. Autó kárpitozáshoz, hajókhoz, tengervíznek is ellenálló borításokhoz és bútorokhoz ajánljuk.

Textilbőr és bőrhatású textil

Textilbőr

Tökéletesen utánozza a természetes bőrt – a nyomott anyag textúrája megragadja a tekintetet. Puhább mint természetes anyag, nagyobb teherbírású és kopásállóbb. Egyes változataiban 70% a bőr tartalom.

Kórházi, fertőtlenítőszerálló műbőr

Kifejezetten kórházi körülményekre fejlesztett, erős, kopásálló műbőrök ellenállnak a fertőtlenítőszereknek, ellenállnak az izzadtságnak, a könnynek és egyéb ilyen körülmények között előforduló anyagoknak. Javasoljuk műtőbe, fogorvosi székekhez, masszázságyakhoz és edzőtermi gépekhez is.

Állatmintás műbőr

Állatmintás műbőr - krokodil CROCO

Puha, kellemes tapintású barázdált felület. A mintázata utánozza a kígyóbőrt, a krokodilt, a leopárdot, a zebrát, vagy akár a struccot. Alkalmas cipők, táskák készítéséhez, bútorok kárpitozására, és díszítésre is

Perforált műbőr és steppelt műbőr

Kifinomult, varrott vagy varrott hatású műbőrök jellemzője, hogy a szerkezet adja a minta-hatást, ahogyan a lyukacsos, vagy perforált anyagoknál is. A perforáció és a steppelés mintatávolsága változó.

 

Egyedi felületek, különleges minták

Lakkozott, gyönyörűen csillogó sima felület; csillámos, fényes, apró színes anyagdarabokon megcsillanó fényű műbőrök; folthatású, varrott jellegű, és további különleges felületi megjelenésű anyagok. Kárpitozáshoz, dekorációhoz

Műbőr falpanel készítése

műbőr falpanel - vízesés kék falpanel

A műbőr falpanel egy fa alapra készített, szivacsos betéttel ellátott, műbőr borítású egység, melyet különböző méretű csempeként ragaszthatunk a falra. Az alapanyagok minőségiek, és dekoratívak, tetszőleges mintában felrakhatóak, és kész egység még hőszigetelő tulajdonsággal is bír.

Lakástextilből soha nem lehet elég: Bútorszövet, függöny, ágyterítő, ágytakaró, kültéri anyagok.

 

Örülünk ha tetszik, ossza meg mással is: