Lakásparfüm cubansoul

7 .600 Ft/ db

Cikkszám: 4779038750800 Kategória:

Leírás

Lakásparfüm cubansoul a bohém atmoszféra. Örökké tartó csevegések és örömteli zenék töltik meg az otthonát. Fényűző alkonyok, lelki gazdagság, bohém feltöltődés. Kikapcsolódás a javából, mintha örökké tartana a világ…

Lakásparfüm cubansoul illatjegyei

rum, dohány, üröm, zsálya, pézsma, méz, fa, kumarin

Lakásparfüm csomagolásaLakásparfüm cubansoul márvány

A csomagolása elegáns és illatosított doboz. A parfüm üvegének kinyitása nélkül is jól érezhető az illathatás, már a csomagoláson át.  A doboz teteje precízen illeszkedik, az orrunk már a kinyitásnál is megtapasztalhatja a fenséges aroma-jelleget.

Az illat eredete – Franciaország.

Design díj

A termékcsalád NAPA Baltics Packaging Design díjat nyert.

Kerekded parfüm üveg Pálcák Üvegtartó
Lakásparfüm üveg lakásparfüm pálcák lakásparfüm csomagolás belső
100 ml nagyságú kerekded üvegben
90 ml magas aromaolaj koncentrációjú illóolaj van.Az illatanyag 2-4 hónapra elegendő.Egyedi illatok.
ODORO termékcsalád
MOOD kollekció
10 szál különleges technológiával készített rostpálca, melyeken hosszanti hornyok találhatóak, ezzel is elősegítve az illat egyenletes párologtatását.
Nád diffúzor bot
Megnyerő kialakítású üvegtartó védi az üveget a dobozban. Amikor kiemeljük a külső borításból, akkor láthatjuk meg a légiesem elegáns tartást, és a lyukakkal bemutathatóvá tett illat illanást.

Lakásparfüm elhelyezése a lakásban

Lakásparfüm cubansoul zöld fotelAz üveg a pálcákkal együtt az asztali díszeként is tökéletesen mutat. Olyan helyet érdemes találni a lakásban ahol a légáramlás szétosztja az illatot. Gyakran a TV közelében vagy a könyvespolc szélén is érdemes próbát tenni.

Jó tudni!

Az ember szagérzékelése óvodáskor után alakul csak ki. Felnőttként sem tudunk 10 000 szagnál többet megkülönböztetni, és ennek csak töredékét tudjuk – gyakorlás nélkül – néven nevezni. A szaglás az az érzékünk, ami minden más érzékünknél erősebben kapcsolódik az emlékeinkhez és az érzelmeinkhez.

Feel the mood – Érezd a hangulatot!

További információk

Tömeg 1 kg
E

Előrendelés indítása:
Lakásparfüm cubansoul

    Előrendelési Űrlap