Függöny választás

Függöny választás feladata, hogy az adott helyre a megfelelő függönyözési és árnyékolási megoldást találjuk meg. Illeszkedjen a függöny a teljes enteriőrbe, a bútorhoz, a falhoz, a nyíláshoz, és a funkcióhoz.

Függöny választás általában

A függönyt általában színre, anyagra és stílusra választjuk,
A sötétítés foka, az átlátszódás mértéke, a hullámosság aránya,  is fontos szempont a fényáteresztő függöny kiválasztásánál.
A kinézeten túl a használat és a működtetés is fontos szempont. Lehet a függöny elhúzós függöny, lehet római roló, sávroló, vagy lapfüggöny, és itt még nincs vége a lehetőségeknek. Árnyékolástechnikai megoldásokból is választhatunk, bár az ezekhez szükséges alapanyagot nem lakástextilből készítik. (szalagfüggöny, reluxa, roletta, pliszé, duettfüggöny, redőny, ablak-napellenző, napháló, búraernyő)
Különleges alakú nyílászáró, íves és háromszög ablakok esetén is van mód függönyözésre. Segítünk a célravezető megoldás kialakításában.
Díjmentesen készítünk helyszíni felmérést, és ingyenesen adunk ajánlatot a megvalósításra. A függönye készülhet a meglévő karnisra, és készülhet egy teljesen új szerkezetre is. Kézi, zsinóros, vagy elektromos működtetési módok közül is választhat.
Egy családi ház minden helyiségébe tudunk javasolni függönyözési megoldást, szobába, konyhába, fürdőbe és hálószobába egyaránt. Az intézmények és szállodák esetén felmerülő igényekre is van sok-sok jó lehetőség a tarsolyukban. A különleges igénybevételi mutatókra, a lángállóságra, és egyéb a tervező által előírt minőségi elvárásra találunk megfelelő alapanyagot.