Őszi kollekció

Őszi kollekció - indulás!
A szeptember rendet tesz a fejekben és a napok alakulásában. Az iskolás gyerekek rendszeres életvitele megadja a ritmust a mindennapokra. A nyárról visszatérő üzleti partnerek kommunikációja is visszatér a megszokott kerékvágásba, a nyári vasúti menetrendet is felváltja a munkásabb őszi, a nap is alacsonyabban jár, már máshogyan és máshol süt be a lakásba. A házi kedvencek keresik a helyet, ahol kiélvezhetik napközben a napsugarak melegét.

Az ősz beindul és meghozza a sajátos színeit, amiből a lakásban is szívesen viszontlátunk néhányat.

Milyen színeket kínál az őszi kollekció?

A barna, a zöld, a bordó, a sárga, ezek a mélyebb színek tükrözik vissza a sárguló levelek, és a lassuló természet hangulatát. Az ősz a szüret, a betakarítás is. A termés bekerül a tárolóba - szőlőből bor lesz, oliva bogyóból olaj - a gazda pedig készülhet a jövő évre. Nyugodtan tegyük ki tehát a sötétbézs párnákat, tegyük fel a világosbarna sötétítő függönyöket és terítsük fel az étkezőbe a kávés dekorvászon terítőt.  Falvédőt vagy faliképet  készíthetünk az olivás gobelin szövetből.

kávés dekorvászon hajtott2

Bútorszövetben is ezek a színek dominálnak az őszi kínálatban. Indul a kuckózási hatás, szívesen ül le az ember a fotelba olvasgatni, vagy lábat feltéve egy pokróc alá bújva pihenni, TV-zni, vagy a tabletet nyomogatni.

Könyvespolcos gobelin bútorszövetből garnitúra

 

Néhány javaslat az őszi kollekció anyagaiból

Könyvespolc gobelin bútorszövetAILA bútorszövet bézs zoomfa deszka mintás bútorszövet zoomcsíkok gobelin szövésű bútorszövet zoomKözépkori életképes gobelin bútorszövetGobelin bútorszövet akvarell zoom

Mit ad még nekünk az ősz

A színes levelek kavalkádját,  a padlásra kerülő széna illatát benne a sok-sok virággal, és orvosilag is értékelhető füvekkel.

retro mintás dekorvászon 100 Ólomüveg levelek pamutvászon  Alfabia gyógynövényes pamutvászon zoom

Mesés és fiatalos

A gyerekszobában is egyszerű egy kis őszt csempészni a falak közé. Vidám figurák, lágy színek, harmonizáló hangulat. Tegyünk egy baglyos barna dekorvászon függönyt, vagy egy fás rókás-t, esetleg bárányost, vagy más vadállatost. Ezekkel az anyagokkal a barnát és árnyalatait hangsúlyozhatjuk, és a kisgyermek korúaknak kedvezhetünk vele.

Ha ifjúsági gyerekszobában kell gondolkodnunk és marad a barnás színvilág, akkor a lovas, a kutyás, a cicás, digitális nyomtatású, éles és részletgazdag mintával rendelkező anyagokat javasoljuk. A toboz és a fenyő kedvelőknek is kedvez az ősz, a mókusok is most keresik a magvait a fákon.

Fás rókás dekorvászon zoomBaglyos barna dekorvászon patchwork zoomCicás digitális nyomtatású pamutvászon zoomKutyás digitális nyomtatású pamutvászon zoomLovas digitális nyomtatású pamutvászon zoomTobozok lenes dekorvászon zoomFenyőágak dekorvászon zoom

Megszeretni az iskolát csak egy pillanat műve

A számok lenyűgözőek, főleg ha mesés kedves állatfigurák övezik, és egy függönyön számolhatunk az álom megérkezéséig... vagy ha csak nézzük a tengerben úszó halak színes világát.

Octopus multicolor pamutvászon ekrü zoom  Octopus multicolor pamutvászon kék  akvárium pamutvászon digitális nyomtatás zoom

Konyha  az őszi kollekcióban

Készíthetünk kötényt a dekorvászon anyagokból, és a vidám anyagokkal a fiatalokat is becsalhatjuk a főzésnél kuktának.

kutyás dekorvászon, macskás dekor - kötény

színes bárányos dekorvászon hajtott  Kutyás dekorvászon világoskék hajtott bal  Macskás dekorvászon hajtott jobb

Rajta hát! Készítsünk önállóan őszi hangulatot!

Ha nem kívánja egyedül elkészíteni az ötleteit, bátran keressen fel, hogy segíthessünk!