Ágytakaró újra divat

Az ágytakaró újra divat elegáns és stílusos.

10 másodperc alatt válik a hálószoba a reggeli felkelés után elegáns irigylésre méltó lakrésszé. Az ágytakarót a franciaágyra terítve meghitt hangulatot alakíthat ki a szobában, és így stílusosan várja míg újra ágyba bújik.

Ágytakaró kész méretválasztékkal

Ágytakaró szinte minden franciaágy méretre készül. Az ágytakarók hosszúsági és szélességi méretei lefedik a legtöbb ágyméretet, úgy, hogy az ágytakaró betakarhatja akár a teljes ágylábazatot is. Minden ágytakaró 270 cm hosszú, azaz az ágyfejtől a lábvégig, és ott is le egészen az ágy lábáig.  Szélességi méretben pedig három méret közül is választhatunk:
235 - 250 - 280 cm, így a 140-es a 160 cm-es de a 180 cm és a 200 cm-es ágyra is megfelelő a méret.

ágytakaró az agyterito.hu webshopban.

Ágytakaró újra mindkét oldali használattal

Kétoldalas ágytakaró a gyártástechnológiából adódóan váltó színpárja az ellenkező oldalnak. Ha van egy bézs alapon barna rajzolatos minta, akkor a másik oldala egy ugyanolyan minta, csak barna alapon bézs minta.  Mindkét oldal a takaró színe, tehát,  két egyenértékű oldalú ágytakarót vehet használatba a Reverse típusokkal. Kiválaszthatja hangulatának vagy az évszaknak megfelelően, hogy melyik szín domináljon az ágyon.

kétoldalas ágytakaró Libor zöld az agyterito.hu webáruházban kétoldalas ágytakaró libor c04 zöld oldal az agyterito.hu webshopban

Kétoldalas ágytakaró olyan változatban is kapható, amelyiknél a két oldal mintázata eltérő.  Eltérő két oldalból választhatunk olyat, amelynek a mintázata teljesen eltér, de a színkészlete az azonos vagy nagyon hasonló, és olyan kétoldalas ágytakaró is rendelhető, amelyiknél a mintázat csak a minta nagyságában tér el. Az egyik oldal mintázata ilyen esetben a másik oldalon apróbb mintasorozatként tér vissza, és ezáltal egy homogén, de mégis teljesen változatos hálószobaképet alakíthatunk ki általa.

 

Ágytakaró elegáns

Elegáns környezetbe elegáns ágytakaró való, illetve elegáns ágytakaróval igényes enteriőr alakítható ki. A nemesfém színek, vagy a fényes anyagok felhasználása, esetleg az egyszínű fehér visszafogott eleganciája mind-mind a nemes kialakítást eredményezi.  Ne feledjük, hogy az ellenőrzött szövés,  minőségi alapanyagok, precíz varrás is meghatározója az elegancia-érzésnek.

   

Ágytakaró fiatalos

Ifjúsági szobába színes, mintás, vagány és modern vagy akár absztrakt ágytakaró variációk illenek. Persze a lélekben fiatalos örökifjúak is ilyen megjelenésből választanak szívesen.

Fiatalos ágytakaró Lakme az agyterto.hu webáruházban fiatalos ágytakaró Lakme C09 lila az agyterto.hu webáruházban.

Ágytakaró gyerekszobába

Vidám színek, mesés alakok, virágok, játékok. Mi kell más egy gyerekszobába?

   

 

Az ágytakaróhoz illeszkedő dekorfüggönyök a ROKA Lakástextil webshopban.